top of page
Hands in the Soil

Expertise

Stress & Burnout Coaching

Is een intensieve en systematische vorm van coaching die inzicht verschaft in de eigen stressoren en richt zich op het verbeteren van de stress-copingsvaardigheden. Deze coaching biedt methoden om negatieve stress, spanningsklachten, overspanning en burn-out preventief te voorkomen, te verkorten of verhelpen.

 

Dit met uitzondering van spanningsklachten veroorzaakt door ernstig trauma, ernstige crisissen, door medische oorzaken of een psychische of psychiatrische stoornis. In deze gevallen is begeleiding door een klinisch psycholoog, arts of psychiater geïndiceerd. 

Loopbaancoaching

Loopbaanbegeleiding is een intensief coachingtraject met gesprekken, oefeningen en testen op maat van jouw loopbaanvraag. We brengen jouw valkuilen en drijfveren in kaart en helpen jou om je ideale professionele toekomst te schetsen, en het type job dat daarbij past. Samen werken we ook een realistisch stappenplan uit om daar te komen.

Tijdens je loopbaanbegeleiding sta je stil bij je job, je carrière, je talenten, je dromen, je work-life balance enz.

 

Dat doe je in een traject van 4 of 7u, verdeeld over verschillende afspraken met je persoonlijke coach. Bij David kan je terecht met de loopbaancheques van de VDAB.

coaching_black_horizontal.png
Loopbaancheques.jpg
HSP Coaching

Over HSP hoor je de laatste jaren steeds meer. Waarom zou je als je hoog gevoelig bent coaching kunnen gebruiken? Veel mensen ervaren HSP-problemen zoals: ‘ik ben zo gevoelig’, ‘ik ben te gevoelig voor sfeer of kritiek’, ‘mensen begrijpen me niet’, ‘ik ervaar emotionele problemen’, ‘ik ervaar relatieproblemen door HSP’, ‘ik kan geen grenzen stellen of de gevoelens van anderen buiten me houden’ en meer van dit soort klachten. Veel van deze zaken zijn te verlichten of te transformeren met de juiste aanpak zodat je van je hooggevoeligheid een kracht maakt in plaats van een klacht. Voor deze vorm van coaching kan je bij Katia terecht.

Gedragstherapie

Psychotherapie gaat nog een stapje verder dan coaching en focust zich op de diepere en oudere lagen in onszelf. Door deze aan de oppervlakte te brengen en een zinvolle plaats te geven, kan ons leven waardevoller gemaakt worden.

Het komt voor dat cliënten het zicht kwijt zijn op wat ze diep in zichzelf verstopt hebben doordat ze al hun tijd en energie gestoken hebben in het onder controle krijgen van ongewenste belevingen zoals angst, depressiviteit, paniek, etc ...

Via psychotherapie trachten we terug contact te maken met deze diepere, vaak onbewuste lagen en verborgen stukken van onszelf.  Hierdoor kan onze energie opnieuw positief worden ingezet en kan vanuit eigen kracht en authenticiteit geleefd worden. "Ontdek de kracht in jezelf", zoals het motto van P&M Coaching & Therapie luidt.

Wandelcoaching & therapie in de natuur 

Coaches & Therapeuten

Katia Pelleriaux

Erkenningsnummer: 732104091

 • Klinisch Psychologe (KUL) 

 • Gezondheidspychologe (KUL)

 • ACT Psychotherapie (ACT Academie)

 • HSP Professional (VUB)

 • Contextuele Gedragstherapeute (Allegre)

 • Doelgroep: volwassenen, koppels en ouderen

 

David Maegerman

Erkend door de VESB

 • Professioneel Coach (Better Minds at Work)

 • Erkend loopbaancoach (Better Minds at Work) 

 • Loopbaanbegeleiding via loopbaancheques is mogelijk

 • Insights Discovery & Deeper Discovery licensed practitioner

 • Gecertifieerd Teamcoach

 • Doelgroep: volwassenen

 

coaching_black_horizontal.png
Loopbaancheques.jpg
Purple Flower
My Approach
bottom of page