Alles wat we tot nu gedaan hebben was slechts een voorbereiding op hetgeen we nu vandaag doen en ter beschikking stellen van jou als persoon, medewerker, manager of leader. 

Wij trainen individuen en teams in het ontdekken van persoonlijke, interpersoonlijke & leiderschapsvaardigheden.  

We coachen hen zodat ze deze vaardigheden kunnen omzetten in gewoonten en zo persoonlijke en organisatiegroei te bereiken. Wij zijn entrepreneurs met het hart op de juiste plaats, hebben een degelijke academische vorming, aangevuld met klinische en business ervaring in diverse sectoren. 

Katia Pelleriaux
Oprichtster en bezielster

P&M Coaching & Consultancy werd opgericht door Katia Pelleriaux. 

 

Katia startte haar carrière op verschillende fronten.  Als klinisch psychologe wenste zij de band met de arbeidsmarkt en de werkrealiteit van elke dag niet te verliezen. Zo heeft ze een 15-tal jaar Human Resources managementervaring opgebouwd binnen verschillende sectoren gaande van de diensten en distributiesector, industrie tot de financiële sector en heeft dit een hele tijd gecombineerd met  psychotherapie  in haar privé-praktijk.

 

Gaandeweg heeft ze zich meer en meer gespecialiseerd in Stress en Burnout en dit zowel op preventief als op curatief vlak.  Ze begeleidt heel wat mensen naar meer veerkracht en assertiviteit.  De laatste jaren is zij nog steeds actief in de bedrijfswereld als  Trainer-coach voor kaderleden, verantwoordelijken en teams.  Zij behaalde een eerste Professional Coach certificatie in 2009, met een bijkomende verdieping in 2013 en bereidt op dit ogenblik haar ICF certificatie voor.

 

Mensen kunnen zeer verschillend reageren op stress en afhankelijk van je persoonlijke bagage, waarden, overtuigingen, persoonlijkheid en gewoonten zal stress een grotere of minder grote impact op je hebben.

 

Haar ervaring heeft haar ondertussen geleerd dat training, coaching en psychotherapie vaak hand in hand gaan.  Je kan het professionele immers niet altijd loskoppelen van het persoonlijke.

 

Met de opleiding Psychologie, specialisatie in Gezondheidspsychologie en een jarenlange ervaring als Professionele Coach & Psychotherapeute blijft ze verschillende aspecten van de mens benaderen. Vanuit deze holistische invalshoek richt ze in haar privé praktijk zich zowel op Life Coaching & Psychotherapie als op Professional als Management coaching. 

 

Ze is getraind in transactionele analyse, Insights Discovery en ACT (Acceptance & Commitment Therapy, 3de generatie gedragstherapie) en gebruikt een gevarieerde toolbox om mensen privé en professioneel te doen groeien.

 

David Maegerman
Business Partner

David Maegerman is mede zaakvoerder bij P&M Coaching & Consultancy.

 

David startte zijn carrière in de IT sector waar hij businessklanten bijstond bij het kiezen van de juiste oplossing voor hun specifieke onderneming. Deze commerciële ervaring verzegelde hij nadien binnen de papier sector: Vraag en aanbod op elkaar afstemmen, contacten leggen met de juiste personen, anticiperen op de behoeften van de klanten werden zijn tweede natuur.  Af en toe werd hij eens gevraagd voor het trainen van mensen in de toepassing van een specifieke methodiek, het gebruik van een tool, het omgaan met klanten...

 

Gebeten door de microbe van het trainen en mensen enthousiasmeren richtte hij zich daarna op het trainen en fideliseren van een makelaarsnetwerk in de verzekeringssector.  Al snel was duidelijk dat deze microbe hem goed te pakken had.  Met zijn achtergrond als competitiesporter en als voorzitter van een groeiende sportclub (www.jollyjumpers.be) weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om naar doelen toe te werken. En zo stelde hij zichzelf tot doel om als Business Trainer/Coach door het leven te gaan.

 

David is sinds mei 2015 geaccrediteerd trainer en coacht Teams, Project Managers en leidinggevenden tot het volbrengen van hun businessprojecten.  Hij bereid op dit moment zijn Dicovery Insights Certificatie voor zodat ook het meer communicatieve luik in zijn aanpak geïntegreerd kan worden.  Ook Time-management, klantgerichtheid en telefoontrainingen behoren tot zijn portfolio.

 

Daarnaast blijven de thema’s gezondheid, beweging en voeding hem nauw aan het hart liggen.   Als onafhankelijk Distributeur en Supervisor bij Herbalife coacht hij mensen naar gewichtsbeheersing en een verhoogde vitaliteit. 

 

Met zijn doorgedreven ervaring in Sales, Business training en Sportachtergrond combineert hij verschillende troeven die een absolute meerwaarde zijn voor ons team. 

 

Wij laten ons leiden door onze missie en onze waarden.  Wij trachten deze zo goed als mogelijk te (be)leven in onze professionele context en zijn ook benieuwd of u deze waarden doorheen onze activiteiten ook ervaart.  Help ons met onze continue verbetering door de bijgevoegde survey in te vullen.  Het duurt slechts een paar minuutjes. Jouw feedback is belangrijk voor ons.  

Klik hier om onze waarden te kennen en deel te nemen aan de survey. Hartelijk bedankt !

wij werken samen met een enthousiast en dynamisch team freelance psychologen, psychotherapeuten, trainers en coachen.
 
Interesse om deel uit te maken van ons freelance netwerk ? klik dan hier

© 2020 P&M Coaching & Consultancy bvba.