LOOPBAANBEGELEIDING

Steeds meer mensen willen voor zichzelf:
- Een job waar ze zich goed voelen en zichzelf kunnen en mogen zijn
- Een inspire­rende werkomgeving waar ze hun talenten kunnen inzetten
- Een werkcultuur waarin talenten (h)erkend en gewaar­deerd worden

In loopbaan­coa­ching werken we rond thema’s als wat wil ik, wat kan ik , wie ben ik en welke acties moet ik nemen. Vanuit talenten, passies en waarden kom je uit bij een job en werkomgeving die aansluit bij wie jij bent. In zo'n job voel je je goed in je vel, heb je meer zelfvertrouwen en kan je met fysieke en mentale veerkracht de uitdagingen aangaan die op jouw pad komen!​

Thema’s die aan bod kunnen komen:

  • op zoek naar de job die bij jou past

  • vinden van betere work-life balans

  • hulp bij het opstellen van cv, linked in, sollici­teren

  • samen zoeken naar een nieuwe uitdaging

  • helpen maken van keuzes

  • voorbe­rei­ding van gesprek met leiding­ge­vende ivm jobinhoud

 

David Maegerman, uw loopbaancoach

Door zijn rustige, nieuwsgierige houding en warme aanpak slaagt David erin een sterke verbinding met klanten op te bouwen. Hij nodigt je uit om stil te staan bij wie je bent en gaat samen met jou op zoek naar jouw energiegevers, talenten en waarden.

 

David is een optimist in hart en nieren en gelooft sterk in de positieve kracht van mensen om hun eigen leven in handen te nemen. Hij geniet er dan ook van zijn coachees te zien groeien en steeds meer zichzelf te zien worden.

 

Naast de begeleiding rond loopbaan helpt David je om jouw 

fysieke, mentale en emotionele veerkracht te verhogen in een periode van verhoogde stress of burn-out. In organisaties begeleidt hij werknemers, leidinggevenden en teams rond  communicatie, vlottere samenwerking, leiderschap en andere mensgerichte thema's.

LOOPBAANCHEQUES

 

Je kan je loopbaan­coa­ching betalen met loopbaan­che­ques.  Per loopbaan­cheque van de VDAB betaal je 40 euro voor 4 uur coaching.

Meer informatie vind je op www.vdab.be

 

Je vindt David terug bij “erkende loopbaan­centra in de buurt” onder ‘Better­mind­s­coa­ching’. Dit is  het erkende loopbaancentrum  waarmee we samenwerken, indien je gebruik wil maken van de loopbaan­che­ques.

© 2020 P&M Coaching & Consultancy bvba.