ACHIEVEING GROWTH ...

AS A PERFORMANT TEAM

Effective communication skills/Assertivity/Create Ideal Team Charter/ Giving & Receving Feedback/Team Building/Effectivity

Een goede werksfeer blijkt voor de meeste mensen belangrijker is dan een goed salaris. Belangrijk dus om daar als organisatie rekening mee te houden en in te zetten op de ontwikkeling van wederzijds vertrouwen, positieve mindset, een open feedbackcultuur, verbinding en samenhorigheid binnen een gemeenschappelijk doel. Team Coaching & training is dan ook een begeleiding met als doel het ontwikkelen van communicatievaardigheden, het verbeteren van persoonlijke efficiëntie, het sturen van veranderingen, het nemen van beslissingen of het oplossen van specifieke moeilijkheden waar je als team mee geconfronteerd wordt.

 

                                                 

 

                                        Team Coaching

                                        Team effectiveness

 

                                        Insights Discovery Workshops

                 

                                        Conflict handling

Al onze teamtrainingen zijn interatieve trainingen met resultaat! Onze experts richten zich op een coachende en praktijkgerichte aanpak.Onze teamtrajecten worden opgebouwd rond de specifieke behoeften van je afdeling/directie en/of van je bedrijf en zitten boordevol concrete, handige tips en tricks en worden opgebouwd rond de specifieke behoeften van je team.

© 2020 P&M Coaching & Consultancy bvba.